algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

El «Bestiari» dels Deïdors recordarà el poeta Pere Quart al seu centenari

El grup homenatjarà Joan Oliver en el marc de la Setmana del Llibre Català

80408
L'espectacle ha estat musicat per Teresa Sureda.

El Bestiari de Joan Oliver s'eixampla, a mans dels Deïdors, per abraçar tot el conjunt dels seus versos. L'espectacle de poesia visual i dansa amb què el grup Magisteri Teatre-Mag Poesia homenatjarà qui s'identificava amb el pseudònim de Pere Quart serà una mostra antològica de l'art poètic d'un dels més agosarats creadors. Autor d'una obra poètica cabdal a les lletres catalanes, Joan Oliver serà recordat diumenge vinent amb l'espectacle que els alumnes de magisteri ja representaren la Universitat el passat 14 de gener. El «Bestiari», que es podrà veure diumenge al migdia, a la Sala Corbada de s'Escorxador, constituirà la vistosa aportació de la Setmana del Llibre en Català al centenari de l'artista.

Antoni Artigues és el coordinador d'un espectacle marcat per la interdisciplinarietat, per al qual han estat indispensables la participació de la professora de plàstica, Antònia Dolç, i la coreografia i coordinació a la dansa de Maria Antònia Font.

Antònia Dolç Dolç dirigí l'any passat els tallers per confeccionar els capgrossos i teresetes que participen a l'espectacle, i amb els quals es representen els ases, bous, tigres, vaques i tota la resta d'animals que conviuen en el Bestiari.

Per la seva banda, la professora Maria Antònia Font ha estat l'encarregada de dissenyar la coreografia de l'espectacle de dansa, que serà executat per deu alumnes de segon curs de l'especialitat en llengua estrangera. Deu alumnes més d'Artigues seran els qui recitaran els poemes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.