algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
28°

Santa Tecla, patrona dels internautes

Els catalans li encomanen els problemes que els impedeixin navegar en condicions

Els internautes catalans ja tenen una patrona, santa Tecla, a la qual poden adorar i encomanar tots els problemes informàtics que els «impedeixin navegar en condicions» i a la qual consagren processons a través de distintes confraries.

La web compta amb un confessionari «on line» davant el qual l'usuari pot admetre les seves visites a llocs «warez» o confessar haver fet «mail bombings». També donen opcions a aquells pecadors que admetin incursions a llocs obscens.

Entre els pecats venials apareixen continuar amb Tefefònica o no haver respost als mails dels seus amics. La insòlita capella virtual creada pel grup informàtic Antaviana de Lleida, no escatima elogis a la patrona internàutica, en les lloances de les quals diu que «tota la gent clama, fins tenir la veu afònica, voler tenir una tarifa plana».

Aquesta capella a la xarxa compta amb una sagrada processó de cult a santa Tecla, per la pràctica de la qual l'internauta troba confraries com la de Sant Bit màrtir, La baquelita miraculosa o la de L'arroba ardent per concloure amb les propostes de La tecla del Gran poder o la de Flagelació bítica.

Sant Bit màrtir té com a lema non es prudentia, non est consilium contra BITum i La Baquelita miraculosa es proposa exercir com a grup de pressió davant Telefònica ( a la qual en reiterades ocasions anomenen Timofònica) amb el lema Tarifa plana omnia vincit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.