algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

El Palau d'Esports d'Inca acull un concert per a les víctimes del Mitch

Molotov, Sexy Sadie, Dawhoeenchilada i Cristina dels Dover formen el cartell

Molotov, Sexy Sadie, Cristina dels Dover i Dawhoeenchilada (els antics Spider Circus). Un cartell de luxe per a una iniciativa també de luxe: el concert d'Ajuda a Centreamèrica que se celebrarà a benefici de la Creu Roja per a les víctimes de l'huracà Mitch. La cita és dijous que ve en el Palau Municipal d'Esports d'Inca, a partir de les vuit del vespre. L'entrada costa 2.500 pessetes.

Tot i que l'organització de l'acte és a càrrec de Fona Artists, hi han col·laborat altres institucions, entre les quals es troben el Grup Serra, el Govern balear i l'ajuntament d'Inca, que han aportat a l'acte mitjans tècnics i econòmics. Tots els promotors han pres consciència que durant l'any 99 les poblacions damnificades de Centreamèrica continuaran necessitant tota l'ajuda i el suport que se'ls pugui proporcionar.

El fet que el concert se celebri a la capital del Raiguer respon a les característiques del seu Palau d'Esports, molt adient per a un esdeveniment com el que es prepara per a dijous. Fonts de Fona Artists afirmen que el moviment de música independent està prou estès a la zona nord de Mallorca com perquè no suposi cap risc afegit organitzar un concert fora de Palma. A més, afegeixen que el prestigi de les formacions del cartell està per sobre del lloc on actuïn. Per facilitar el transport fins a Inca, els organitzadors negocien la possibilitar d'habilitar un tren devers la una de la matinada perquè els assistents al concert puguin retornar als seus llocs d'origen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.