algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Un festival audiovisual que irromp amb força

El dia 20 s'inaugura la nova edició de la Mostra de Cinema i Vídeo de Palma en el Teatre Municipal

El cinema serà també un protagonista destacat de les festes de Sant Sebastià. El mateix dia 20, s'inaugurarà al Teatre Municipal la II Mostra de Cinema i Vídeo de Palma, organitzada per Artífex Cultural amb el patrocini de l'Ajuntament de Ciutat i el Consell de Mallorca.

Per a l'edició d'enguany, s'especula els noms del director Agustí Villaronga i de l'actor Simó Andreu com a convidats que acompanyin l'encarregada de la gestió de producció, Mònica Fuster, en la presentació dels treballs en cine i vídeo.

Seran tres dies intensos, el 20, el 26 i el 31 de gener, dedicats a l'art audiovisual, on es mostraran els curtmetratges, els documentals i els videoclips musicals, en sessions que començaran a les nou del vespre.

El dia de la inauguració, festivitat de Sant Sebastià, serà una «Vetlada dedicada als autors professionals». Un treball en vídeo realitzat pel director Miquel Pou, embarcat en els últims temps en la pel·lícula The dolly lolly pop revenge i que ha esdevingut l'encarregat dels muntatges de la Mostra, servirà com a encapçalament per a l'esdeveniment.

«Posteriorment, es projectaran els treballs d'alguns autors de Palma que es dediquen exclusivament a la creació audiovisual, que viuen d'ella», assenyala el director de la II Mostra de Cinema i Vídeo de Palma, Antoni González.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.