cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Breus

Melanie Griffith

Aprén castellà  

L'actriu Melanie Griffith ha decidit estudiar espanyol per poder parlar amb els seus sogres, els pares de l'actor Antonio Banderas, segons revela el seu professor al darrer número del setmanari People. Segons la publicació, l'actriu pagà recentment uns 2'3 milions de pessetes per un curs intensiu de quatre dies de duració a Nova York amb el prestigiós professor Michael Thomas. EPR.

Kathleen Turner

Torna al teatre  

L'actriz Kathleen Turner tornà a les taules divendres amb l'obra Tallulah, en la qual, sola en escena, encarnarà la polèmica estrella de teatre i cine Tallulah Bankhead. Bankhead escandalitzà el públic nord-americà entre els 20 i els 60 amb els seus mots malsonants, i la seva drogoaddicció i bisexualitat. AFP.

Pedro Duque

Arriba a Madrid  

Pedro Duque, el primer astronauta espanyol que ha viatjat a l'espai, arribà ahir a l'aeroport de Madrid a les vuit del matí en un vol de la companyia Spanair procedent de la capital nord-americà i visitarà Mallorca el pròxim dia 15. Duque, que va ser rebut pels seus pares a la sala d'autoritats de Barajas, recollí el seu equipatge i pujà a l'automòbil familiar per traslladar-se al seu domicili. EFE.

Salma Hayek

Foto sensual  

Una foto de l'actriu mexicana Salma Hayek, en un sensual posat que deixa veure el seu bust, sorprengué ahir milers de lectors de diaris de la capital mexicana que es demanen sobre l'autenticitat de la imatge. En aquesta, la mexicana més destacada a Hollywood, apareix amb un vestit vermell, abraçada per un home que li besa el cap i li desvetlla mig bust. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.