algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Sexy Sadie i Daniel actuaran a la IX edició del festival Actual

Sexy Sadie i Daniel y la Quartet del Baño Band són dols dels grups convidats a la novena edició d'Actual, el festival de Logronyo que inaugura l'any cultural al nostre Estat, ja que es desenvolupa entre el 2 i el 10 de gener.

A més de les actuacions musicals, Actual 99 inclou també cinema, teatre, moda i art a les xarxes informàtiques, convertint-se en tot un escenari de cultures contemporànies.

Al costat de Sexy Sadie i de Daniel, actuaran en aquest escenari artistes de la categoria de Kiko Veneno, Manu Chao, Raimundo Amador, Alaska, Navajita Plateá, Reincidentes, Los Fresones Rebeldes i molts altres.

A l'apartat de cinema, una de les cites a destacar és l'estrena de l'òpera prima de Ramón Barea, Pecata minuta, a més del Festival de curts que s'inclou dins del programa d'actual.

Les tertúlies amb artistes de tots els àmbits són un altre dels plats forts d'aquest festival que s'inaugura dissabte amb el debat Els autors i el rock.

L'escenari de cultures contemporànies Actual acudeix un any més a la seva cita amb les noves promeses musicals i cinematogràfiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.