algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

'La pasión de madame Artú': interiors del rodatge d'una telenovel·la

Silenci. Llums, càmera i acció. Comença el rodatge de La pasión de madame Artú. Els alumnes de Sa Nau tenen una pràctica entre les mans: la realització d'una telenovel·la a partir d'aquesta obra de Leopoldo Alas. Alumnes de direcció i d'interpretació han ajuntat els seus esforços per dur a bon port aquest projecte. Dues càmeres de vídeo domèstic esdevenen l'ull que tot ho veu i enregistren en pla i contraplà l'escena teatral que se'ls presenta al davant. Víctor Luciano, Laila Bethancourt, Matilde Miranda, Damiato Tadeo, Mona Leal, Santi Cortés i la mateixa madame Artú, un homosexual, discuteixen durant una festa en què fixen la decadència d'una relació d'amistat fonamentada sobre bases poc fermes que ja ha durat massa temps.

«Amb una pràctica com aquesta, en la qual s'uneixen actors i realitzadors, els alumnes aprenen a fer feina en equip, fet que pot reparar la manca de comunicació que sovint és present entre aquests dos àmbits de les arts escèniques», afirma Miguel Ramon, professor del centre Sa Nau.

A l'escenari, una única localització amb un sofà, algunes cadires i els actors dispersos per l'espai segons les directrius que els han marcat els seus companys de realització. «Ara enregistram sense talls, però després hi haurà el muntatge final, uns quaranta minuts de cinta», comenta Guillem Porcel, estudiant de segon curs de direcció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.