algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

Di Caprio, Maradona, Elisabet, Joan Carles i Fidel

• DiCaprio

Quin futur Leonardo DiCaprio pot ser corromput per les drogues i l'alcohol, i patir accidents per excés de velocitat. Així ho diuen un astròleg, un sacerdot de la religió africana, una gitana i una quiromàntica en una enquesta publicada pel diari Extra. En el seu tarot la bruixa Vera Maria de Souza adverteix que «el vici i la corrupció el poden destruir» mentre que la gitana Beth Strauss veu un seguit de problemes per a l'ídol de centenars de jovenetes. DdB.

• Maradona

Se sent discriminat L'exastre del futbol Diego Maradona, que el 31 de desembre brindarà per un any nou sense violència en el futbol, assegura que se sent discriminat a l'hora de fer feina a l'Argentina. En declaracions a la ràdio de Buenos Aires La Red, Maradona afirmà que al seu país existeix marginació per part de «la gent que no tolera els capets negres (expressió peiorativa utilitzada per denominar la gent de raça blança i rostre obscur, que en general prové de l'interior del país)». «Molts ho neguen, però aquí existeix un centralisme terrible. No es toleren els capets negres, ningú no els vol a Buenos Aires, i tothom espera que tornin a les províncies», destacà.DdB

• Reina mare

Ajudà a capturar un espia La reina mare, quan encara era lady Elizabeth Bowes-Lyon, ajudà a capturar un espia durant la I Guerra Mundial, segons un documental que emetrà la cadena de televisió BBC. Elizabeth i la seva germana Rosa, condesa de Granville, facilitaren la detenció d'un dentista que servia begudes als soldats a canvi d'informació sobre el desplegament de les tropes, assegura el documental. Ambdues joves residien a una casa de Suffolk, a l'est d'Anglaterra, quan començaren a sospitar del dentista, que ocupava una casa pròxima. DdB.

• Joan Carles

Esquia a Vaquèira-Beret El rei Joan Carles arribà ahir horabaixa a Vaquèira-Beret, acompanyat per la seva neboda María Zurita, per passar-hi uns dies de descans. El monarca es desplaçà amb un totterreny a Pleta de Baqueira, on resideix habitualment la família reial i que és a devers 50 quilòmetres de l'heliport de Vilaller. A partir d'avui s'espera l'arribada de la resta de membres de la família reial i, segons fonts de l'estació, no es descarta que el fill de la infanta Elena i primer nét de Joan Carles i Sofia s'estreni a la neu.EFE.

• Castro

Nadal del 58 La premsa cubana evocà ahir el darrer Nadal que Fidel Castro passà en la propietat de la seva família, el 1958, just una setmana abans de la victòria del líder guerriller que després nacionalitzaria les terres i suprimiria el Nadal del calendari. El caràcter festiu del 25 de desembre, suprimit el 1969, no ha estat restablert fins ara, quaranta anys després del Nadal en família descrit pel setmanari Juventud Rebelde. Aquesta publicació recorda la padrina Dona Dominga, a qui Fidel Castro fa una forta abraçada, amb una brusa plena d'agulles i medalles, que usarà sempre. També evoca la visita que feren Fidel i el seu germà Raúl, avui número dos del règim, a la Mare de Déu de la Caritat del Coure, devers Santiago de Cuba. E.P.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.