cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Una dona de Texas té els primers octogèmins que neixen amb vida

El primer va néixer fa 12 dies i tots els altres, diumenge

Els primers octogèmins nascuts vius a l'Hospital Episcopal de St. Luke de Houston (Texas) es troben en condicions crítiques en la unitat neonatal de cures intensives del Texas Children's Hospital.

L'hospital de St. Luke està especialitzat en embarassos d'alt risc i naixements múltiples, mentre que el Texas Children's Hospital, l'hospital pediàtric més gran dels Estats Units, compta amb una de les majors unitats neonatals de cures intensives del país.

El primer dels octoigèmins va néixer fa 12 dies, dia 8 de desembre, a l'hospital Episcopal de St. Luke i va ser immediatament traslladat al Texas Children's Hospital. Els altres set nadons varen néixer a les 9 del matí de diumenge, també a l'hospital de St. Luke.

La mare està en observació en el mateix hospital. Els pediatres que els atenen esperen que els nins passin, almanco, dos mesos en el Texas Children's Hospital abans de ser donats d'alta. La mare havia pres medicaments per augmentar la fertilitat i ja havia estat avisada de la possibilitat d'un part múltiple.

Tres dels nins reben quantitats d'oxigen d'entre un 25 i un 45%. Tots estan dormits i tranquils en les seves incubadores i han estat tractats amb medicaments per prevenir malaties pulmonars prematures. Tots els bebès reben sèrum i fluids intravenosos. Els nadons són sis nines i dos nins i el més gran de tots ha pesat 810 grams.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.