algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
22°

Mor als 74 anys Norman Fell, el marit d'«Els Ropper»

El veterà actor còmic Norman Fell, conegut pel seu paper com a excèntric conserge de l'apartament que compartien dues al·lotes i un al·lot a la sèrie de televisió dels anys setanta Els Ropper, morí dilluns als 74 anys, segons informà el seu representant.

Fell, a qui li diagnosticaren un càncer fa algunes setmanes, morí a la Llar de l'Artista, un centre per a treballadors retirats del món de l'espectacle a Woodland Hills, segons digué el seu apoderat Stan Schneider.

En el moment de morir, estava envoltat de la seva família, afegí el portaveu. «No ho puc creure, va ser tot tan ràpid», digué Schneider. «Fins que va emmalaltir fa tot just tres setmanes, venia a aquesta oficina un pic per setmana». Fell nasqué a Filadèlfia el 1924 i començà a interessar-se pel món de l'espectacle quan estava a l'escola secundària, i després estudià drama a Nova York.

Es mudà a Hollywood el 1958, on treballà en 30 pel·lícules incloent-hi El graduat, Once a la medianoche, Heredarás el viento, Bullit i Aeroport.

Fell participà també en quatre sèries de televisió, en més de 20 telefilms, però la generació actual l'identifica com Mr. Ropper, el marit de la peculiar Mildred (Johouza Joyce, desapareguda també fa uns anys) l'encarregat que sempre estava vigilant John Ritter i les seves dues amigues, que no havien de viure junts, però ho feien, enganant-lo. La sèrie, que es passava divendres al vespre, va ser un dels grans èxits de la dècada dels setanta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.