algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
28°

Breus

• Literatura

Pérez Reverte L'escriptor Arturo Pérez Reverte va presentar ahir a Palma el tercer volum de les aventures del capità Alatriste, El sol de Breda. L'autor va definir els fets en els quals es basa la novel·la, la batalla de Flandes, com «el Vietnam espanyol, una guerra estúpida i estèril». Per documentar-se, Reverte utilitzà testimonis de l'època recollits com a documentació històrica i l'experiència personal com a reporter de guerra «per recrear els olors, la por o l'angúnia». Abans de continuar la sèrie d'Alatriste, l'escriptor es concentrarà ara en una nova novel·la amb entramat contemporani en la qual la mar, una de les passions de Reverte, hi tindrà un paper important. A. N.

Biblioteca Moix L'acadèmic José Luis Sampedro presentà ahir la nova Biblioteca Terenci Moix, els dos primers títols de la qual són Mundo Macho (Novela Salvaje) i El día que murió Marilyn, que ara han estat reeditades per Planeta. El día que murió Marilyn va ser publicada en català el 1970 i Mundo Macho, en el mateix idioma, aparegué un any després. EPR.

• Mostra

Chillida El Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofía de Madrid s'ha unit a la celebració dels 75 anys de l'escultor Eduardo Chillida amb l'organització d'una exposició retrospectiva, la primera que un Museu espanyol presenta d'aquest artista basc. A través d'un total de 170 obres, recorre 50 anys, des del 1948 al 1998, de la seva activitat creadora. EPR.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.