algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

El Principal de Palma serà la sala del joc cruel de «Paraules encadenades»

Interpretada per Emma Vilarasau i Jordi Boixaderas, s'estrena el 15 de desembre

Un home té segrestada una dona en un espai que sembla allunyat del món real i sense sortida aparent. Són dues persones que s'odien amb menyspreu però que també s'estimen amb desig. Dos protagonistes que convidaran el públic al joc de les Paraules encadenades, una obra de Jordi Galceran dirigida per Tamzin Townsend que s'estrena en el Teatre Principal de Palma dia 15 de desembre i que és interpretada pels actors catalans Emma Vilarasau i Jordi Boixaderas.

Paraules encadenades és una obra enginyosa que posa sobre l'escenari moltes coses en joc. Mostra el poder, com a facultat per manipular, de dos personatges que estan disposats a jugar fins als límits més insospitats. Laura "Emmma Vilarasau" ha estat segrestada per Ramon. Ella, si vol aconseguir la llibertat, haurà de participar en un joc de paraules encadenades, de persecució, i hi jugaran fins al límit. Però les regles canvien constantment fins que arriba un moment en què no se sap qui encalça i qui fuig.

L'obra, que l'any 95 va guanyar el XX premi Born de Teatre, convocat pel Centre Artístic de Ciutadella i el premi Crítica Serra d'Or el 1997, es podrà veure des del dia 15 fins al dia 19 de desembre en el Teatre Principal. Aquest serà el segon cop que Emma Vilarasau i Jordi Boixaderas representen a Mallorca aquesta obra. Anteriorment s'havia fet en el Teatre Municipal de Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.