cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
27°

Irlandesos, Ferrà, Gates, Heche i Tena

• Estrelles irlandeses

Per a les victimes d'Omagh Les principals figures de la música irlandesa es varen reunir per gravar un disc a benefici de les víctimes de l'atemptat d'Omagh, el pitjor atac explosiu a Irlanda del Nord. U2, Van Morrison i Siead O'Connor varen combinar els seus talents per recaptar doblers per a les víctimes d'un atemptat amb bomba perpetrat el mes d'agost. El titol és A través del Pont de l'Esperança. REUTERS.

• Rafa Ferrà

Primer disc El mallorquí Rafa Ferrà ha compost, interpretat, gravat i produït el seu primer disc, que es titula Si le doy cuerda a la vida i ara arriba a Madrid per encarregar-se'n de la promoció. Rafa Ferrà va començar tocant en grups que cantaven en català, però fa dos anys inicià la carrera en solitari, va compondre cançons i gravà maquetes. Ferrà és una mescla de rocker i cantautor. EFE.

• Bill Gates

Donació per a vacunació de nins El president de Microsoft, el multimilionari Bill Gates, va donar 14.000 milions de pessetes per a una campanya de vacunació de nins en països en vies de desenvolupament. Gates i la seva dona Melinda feren la donació ahir a través de la Fundació William H. Gates. «Ens enfrontam a l'imperatiu social de treballar plegats per atacar aquesta desigualtat de base», va dir Gates. Els doblers seran utilitzats per posar en marxa una xarxa que permeti administrar les vacunes. EP.

• Anne Heche

Se'n va de Hollywood L'actriu Anne Heche, companya de repartiment de Harrison Ford a la recent Seis dias i siete noches, i la seva parella Ellen DeGeneres, exestrella de la sèrie televisiva Ellen, han decidit anar-se'n d'Hollywood poc més d'un any després d'haver fet pública la seva homosexualitat. «Volem agafar-nos almenys un any sabàtic». EP/AFP.

• Manolo Tena

Un disc dedicat a Lorca El rocker Manolo Tena posarà a la venda demà Poeta a Nova York, un minidisc dedicat a l'obra de Lorca disponible per primera vegada a Espanya únicament a Internet amb un preu de 900 pessetes i gravat amb la més moderna tecnologia. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.