algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
21°

M.J.Fox, Connery, Estefania, Berlanga i Wilson

• Michael J. Fox

Pateix parkinson L'actor Michael J. Fox, estrella del programa de televisió Spin City i de la trilogia de pel·lícules Retorn al futur, pateix el mal de Parkinson des del 1991, segons publicà dimecres la revista People. «Era quelcom incomprensible», digué Fox a la revista. Però «des del principi vaig evitar posar-me frenètic. Vaig ser bastant metòdic». Fox, de 37 anys, digué a la revista en una entrevista que es publica avui, que sentí per primera cop un petit tremolor en el dit petit mentre feia un treball a Florida el 1991. REUTERS.

• Sean Connery

Serà Saladí L'actor Sean Connery interpretarà Saladí, el soldat que engegà els croats de Jerusalem, segons anuncià ahir el cineasta nord-americà d'origen siri Mustafà al Aqqad. Aqqad es posà d'acord amb Sean Connery sobre la seva participació en el film, el pressupost del qual és de 100 milions de dòlars. El cineasta afegí que «no serà filmada a Jerusalem cap escena de la pel·lícula». AFP.

• Estefania de Mònaco

Indemnitzada per l'«'Hola!» La revista espanyola 'Hola! haurà de pagar devers dos milions i mig de pessetes a la princesa Estefania de Mònaco d'indemnització per danys i perjudicis per haver atemptat contra el seu dret a la privacitat, segons decidí ahir el tribunal de Nanterre. 'Hola! ha esta condemnada per publicar fotos d'Estefania i dels seus fills Louis i Pauline Ducruet, fetes amb teleobjectiu sense la seva autorització al Disneyworld d'Orlando el novembre del 1996, i en una platja de les Antilles, el febrer i març del 1997. AFP.

• García Berlanga

Nova pel·lícula Potser aquesta sigui la darrera pel·lícula de Berlanga. Ell mateix, a punt de complir 77 anys, assegura que si no és la darrera és la penúltima, per això ha volgut fer un recorregut per la seva filmografia i autohomenatjar-se tornant a la Peníscola del seu Calabuch (1956) per rodar París-Tumbuctú. EFE.

• Flip Wilson

Traspàs Flip Wilson, que féu història a la televisió en ser el primer comediant negre amb un programa propi de varietats en una cadena nacional de televisió, morí dimecres de càncer de fetge als 64 anys. REUTERS.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.