cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.4°

Divendres se celebra una gala benèfica per a la lluita contra la Sida a la Sonora

L'Associació de Lluita AntiSida de Mallorca (ALAS), ha organitzat per a aquest divendres una gala benèfica a la sala Sonora.
L'acte pertany a la campanya del dia 1 de desembre, declarat per l'Organització Mundial de la Salut com a jornada universal de la Sida.
A partir de les onze del vespre, tindran lloc les actuacions de coneguts artistes de l'escena mallorquina, que s'han prestat a col·laborar de manera gratuïta en aquesta gala benèfica. Els convidats són Agustín «el Casta», Michelle McCain, La chica Hunky Panky, Rosita Forsale, Capoeira, Fernando Estrella, Eve i les Diabéticas Aceleradas, que interpretaran el seu número de les pageses spice-girls.

L'entrada, de mil pessetes, que inclou un preservatiu i un lubricant, anirà al fons de l'associació, dedicada a l'atenció de persones afectades pel VIH, així com també a les famílies i a l'àmbit de la prevenció.

L'aforament de la sala Sonora, adequat per a sis-centes persones, fa pensar que hi haurà una més gran afluència de públic que a la festa que ALAS celebrà l'any passat, a la qual assistiren quatre-centes persones que ompliren el local de Mi Habana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.