algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Melanie Gómez inaugura demà el II Pòdium de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals

Melanie Gómez serà l'encarregada, demà, d'inaugurar el II Pòdium de Joves Intèrprets. Joventuts Musicals de Palma i el Conservatori de les Illes Balears volen continuar la tasca començada el curs passat per donar l'oportunitat als joves músics de poder tenir un contacte directe amb el públic i alhora promocionar-los.

Els concerts seran a la Sala d'Actes del Conservatori, a la plaça Bisbe Berenguer de Palou, 10, a partir de les vuit de l'horabaixa i d'entrada gratuïta.

Melanie Gómez va néixer a Palma el 1978 i començà els estudis musicals amb Ma. Dolores Ponsa. Més tard, en el Conservatori, continuà amb Arturo Fornàs i rebé classes del professor Irek Jagla. Va obtenir la qualificació d'excel·lent a vuitè curs de piano. Acutalment estudia el grau superior amb la professora Margarita Puigserver a la vegada que prepara el seu ingrés a la Hoschülle de Viena.

També ha participat en el curs d'interpretació de Manuel Carra, en el de Miquel Estelrich i Bartolomé Jaume i en el curs d'interpretació Jugendclub Stubentor a Viena. Gómez interpretarà en el concert inaugural de demà obres d'Scriabine, Bach, Chopin, Mas Porcel i Schubert.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.