algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Breus

• Christopher Reeve

Actor a «La ventana indiscreta» Per primera vegada des l'accident de cavall que el deixà paralitzat el maig del 1995, Christopher Reeve, el més famós Superman de la pantalla, és el protagonista d'una nova versió de l'obra mestra d'Alfred Hitchcock La ventana indiscreta. En aquesta nova versió, que s'emetrà avui per la cadena de televisió nord-americana ABC, Reeve reprèn el paper que interpretà James Stewart el 1954, un home condemnat a una cadira de rodes que mata el temps i l'avorriment observant els seus veïns i pensa haver vist un d'ells fent un assassinat. És la primera vegada que Reeve, de 46 anys, torna a actuar després de l'accident, arran del qual necessita assistència respiratòria constant. Des d'aleshores només havia participat a un telefilm i també ha rodat la seva primera pel·lícula per a la televisió. AFP.

• Tony Leblanc

Guanya el premi «Familia» L'actor Tony Leblanc ha estat guardonat amb el Premi Cinematogràfic Familia 1998 pels valors humans, familiars i educatius que apareixen en la seva obra creativa i d'interpretació durant la seva prolongada trajectòria professional. Els premis Familia arriben enguany a la seva tercera edició i són convocats pel Grup d'Entitats Catalanes (GEC) de la Família i l'Agrupació de Cinema NET. EP.

• Steven Spielberg

Retarda «Memorias de una geisha» El director Steven Spielberg ha decidit posposar un any el rodatge de Memorias de una geisha, que havia de començar a principi del 1999, per donar prioritat a una col·laboració amb l'actor Tom Cruise en un projecte encara sense determinar. L'oscaritzat cineasta estaria treballant en dues possibilitats. Per una banda Minority report, un film de ciència ficció sobre un policia del futur obligat a donar-se a la fuga, i Spares, un drama futurista sobre clonacions. Spielberg començaria a rodar amb Cruise, que és a punt de rodar la segona part de Mission: imposible, després de l'estiu del 1999, deixant Memorias de una geisha (sobre una nina venuda com a esclava el 1929 i que esdevingué una de les geishes més famoses del Japó) per al 2000. AFP.

• Jennifer Lopez

Nova musa de Paul Verhoeven Jennifer López estaria negociant per protagonitzar projecte del director d'Instinto básico, Paul Verhoeven, una pel·lícula de ciència ficció que durà per títol The Hollow man. A la pel·lícula, que tracta sobre un grup de científics que descobreix la forma de tornar invisible a la gent, la popular actriu de Giro al infierno i Un romance muy peligroso faria d'investigadora del fenomen. AFP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.