algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

Per molts d'anys, ratolí!

El famós Mickey Mouse celebrava ahir el 70è aniversari amb amics i amb una envejable salut

Mickey va fer ahir 70 anys: durant una vida ben aprofitada, el ratolí més famós de la història ha rodat 120 pel·lícules, ha participat en el desembarcament aliat en les platges de Normandia i ha acollit milions de turistes en parcs d'atraccions repartits pel món.

Tal com es va fer per als seus 50è i 60è aniversaris, Mickey serà homenatjat enguany amb un programa especial per celebrar l'aniversari del seu naixement el 18 de desembre de 1928 a Nova York, en un dibuix animat titulat «Steamboat Willie» en el qual Walt Disney, el seu creador, li posava la veu. Dues cadenes de televisió, Disney Chanel i Toon Disney, organitzaren ahir una festa d'aniversari de quatre hores de durada, en honor de Mickey i la seva al·lota Minnie.

Per la seva banda, l'empresa Walt Disney, avui un gegant mundial de la comunicació, el temps lleure i l'espectacle, tenia previst presentar el retrat oficial del nou septagenari, obra de John Hench, el retratista oficial que el va inmortalitzar per primera vegada el 1953, als 25 anys d'edat.

Mickey, anomenat Mi lao Shu a la Xina, Mikkjal Mus en les Illes Feroer, Miki Tikus a Indonèsia o Topolino a Itàlia, i que Walt Disney va descriure com «un al·lot que intenta fer tot el millor que pot», va aconseguir, en 70 anys, una popularitat internacional que poques criatures han tingut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.