algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

«Bert», de Casasayas, seleccionada en el Festival Independent de Barcelona

La pel·lícula Bert, del director de cinema mallorquí Lluís Casasayas, serà l'únic film espanyol que es presentarà a la secció oficial de llargmetratges en el V Festival de Cinema Independent de Barcelona, que tindrà lloc el dies 20 al 28 de novembre. El festival està organitzat per l'associació la Fàbrica de Cinema Alternatiu.

La primera pel·lícula del director mallorquí va ser seleccionada en el Festival de Cinema espanyol de Malaga, duit a terme entre el 29 de maig i el 6 de juny. El llargmetratge Bert està rodat a Mallorca i té com a protagonistes els actors espanyols Mercedes Sampietro, Fermín Reixac, Simon Andreu i l'actriu sueca Marika Lagercrantz. La serra de Tramuntana hi té un gran protagonisme. Part de l'equip tècnic és de les Illes així com el productor Fernández Ayuso i els compositors de la música Miquel Àngel Aguiló i Francesc Aguiló. Es tracta d'un thriller místic, segons el mateix Casasayas, al voltant d'una persona desapareguda. «És un viatge a l'interior de la persona a través de la muntanya. Una història que només podia ocórrer i filmar-se a l'Illa», en paraules del director.

Un total de 80 títols, deu dels quals espanyols, de llarg i curtmetratge, animació i documentals de 20 països competeixen en aquesta edició del festival.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.