algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

«Titanic» i «Torrente» es mantenen com les pel·lícules més taquilleres

A un poc més de 40.000 milions de pessetes ascendí el total de la recaptació durant els nou primers mesos de l'any, segons dades facilitades ahir pel Ministeri d'Educació i Cultura recollits en les sales informatitzades. D'aquests, 4.490 milions correspongueren al cine espanyol. El nombre d'espectadors superà els 67 milions (7'5 milions acudiren a veure pel·lícules espanyoles).

El film nord-americà Titanic i l'espanyol Torrente, el brazo tonto de la Ley, encapçalen la llista de pel·lícules més taquilleres en el citat període. La pel·lícula interpretada i dirigida per Santiago Segura va recaptar més de 1.500 milions amb un nombre d'espectadors superior als 2'5 milions. Després li segueix Abre los ojos, d'Alejandro Amenábar, que obtingué 721 milions de pessetes i reuní 1'2 milions d'espectadors. I Cha-cha-chá, d'Antonio del Real, a gran distància amb 285 milions de taquilla i un poc més de 450.000 espectadors.

Per la seva banda, gairebé 10 milions d'espectadors veieren Titanic, el film de James Cameron, que ha revolucionat enguany el món de les pantalles. La recaptació de la pel·lícula que més Òscar de Hollywood ha obtingut al llarg de la seva història, superà a Espanya els 5.800 milions de pessetes. Mejor... imposible, protagonitzada per Jack Nicholson i Helen Hunt el segueix a gran distància amb uns 1.800 milions de taquilla i tres milions d'espectadors. El hombre de la máscara de hierro, amb Leonardo Di Caprio, és la tercera producció de la llista amb 1.129 milions i gairebé dos milions d'espectadors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.