cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.25°
10°

Diversió, música i natació a la gimcana dels donants de sang

La UIB va ser l'escenari on es va desenvolupar la darrera prova

Una vegada més la solidaritat va moure els conductors mallorquins a participar en la Gimcana automobilística organitzada per la germandat de donants de sang de Mallorca i el Rotaract Club.

Entre les proves que varen haver de sortejar els participants per aconseguir els nombrosos regals (trofeus, viatges, un televisor, walkmans, càmeres fotogràfiques, vals de compra, premis en metàl·lic per als cotxes disfressats...) hi havia de tot. Des de vestir-se de «faralaes» i ballar sevillanes pel mig del carrer fins a cantar Un Rayo de Sol en banyador en ple mes de novembre i amb uns niguls de valga'm Déu, passant per formar un quartet que no envejàs res de res als Roa, Stankovic i companyia.

La jornada no podia acabar sense una gran prova final que mesuràs l'enginy i la destresa dels participants. No era gens fàcil. A través d'un seguit de pistes en clau, els participants a la gimcana havien de trobar un lloc secret, agafar unes fitxes i dur-les al control. Els organitzadors varen escollir enguany el conjunt d'edificis neogrecoromans que hi ha al darrere de l'edifici Ramon Llull del campus de la Universitat de les Illes Balears per amagar els preuats objectes. La presència al lloc d'una espècie de safareig els facilità molt la tasca. Evidentment les fitxes acreditatives del bon compliment de la prova eren dins l'aigua. A nedar s'ha dit!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.