muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Simpson, Gil, Manzano, Isabel i Monica

• O.J. Simpson

Podria perdre la custòdia dels fills Una cort estatal d'apel·lacions revocà dimarts la decisió que atorgà a O.J. Simpson la custòdia dels seus dos fills, i al·legguen que el jutge hauria d'haver escoltat testimonis sobre l'assassinat de la dona de l'exestrella de futbol americà. El panel, reunit per examinar el recurs presentat per Lou i Juditha Brown, pares de la desapareguda Nicole Brown Simpson i avis materns dels nins, trobà igualment errors de procediment i ordenà la realització d'una nova audiència. AFP.

• Jesús Gil

Compra la casa de Lola Flores El batle de Marbella, Jesús Gil y Gil, anuncià ahir en roda de premsa que arribà dimarts a un acord amb Lolita, la filla gran de Lola Flores, perquè l'Ajuntament es faci càrrec de la casa de la desapareguda artista al municipi, i la transformi en un museu dedicat a ella, amb els vestits que va lluir durant les seves actuacions. Gil xifrà en 74 milions de pessetes el preu que costarà al municipi adquirir el xalet dels Flores, conegut com Los Gitanillos. EPR.

• Àlvarez del Manzano

Nega que subvencioni la duquessa d'Alba El batle de Madrid, José María Àlvarez del Manzano va respondre unes informacions sobre una possible subvenció de l'Ajuntament de la vila a la duquessa d'Alba perquè canviï les calderes de carbó al palau de Líria. «Afirmar com diu un titular (de periòdic) que Manzano subvenciona la duquessa d'Alba amb 5 milions de pessetes és, en primer lloc, una deformació de la realitat; i en segon, vaja una subvenció, amb 5 milions», va dir. EPR.

• Isabel II

Convida un grup desconegut La reina Isabel II convidà un grup de rock d'adolescents, aficionat i totalment desconegut, Alive, a actuar a la gala organitzada en ocasió del 50è aniversari del seu fill Carles, segons indicà ahir el periòdic Daily Mail. «Benvolguda Majestat: som quatre bons al·lots que no es droguen, que no són bruts i que no utilitzen paraules grolleres (el que potser sigui una errada). Si ens donàssiu una oportunitat, seria realment agradable», escrigueren els rockers a la reina. AFP.

• Monica Lewinsky

Negocia una exclusiva televisiva El canal 4 de la televisió britànica dialoga amb representants de l'exbecària de la Casa Blanca Monica Lewinsky per obtenir una entrevista exclusiva. La premsa londinenca afirmava ahir que el canal 4 està disposat a pagar a Lewinsky unes 400.000 lliures. En cas de confirmar-se l'acord, el prestigiós periodista britànic John Snow seria l'encarregat d'entrevistar l'exbecària perquè relati la història sobre la seva relació amb el president nord-americà, Bill Clinton. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.