muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Breus

• Literatura

García Calvo L'escriptor Agustín García Calvo assegurà ahir a Palma que «les ensenyances dels clàssics i la seva cultura són, en general, vanitats i enganys», perquè «la majoria dels literats clàssics a l'igual que els contemporanis deuen ser idiotes. Són allà per omplir les biblioteques i el que valen és poc. García, que avui pronunciarà una conferència al Centre de Cultura de Sa Nostra va dir que «la majoria de llibres estan dedicats a la construcció de la falàcia, la mentida i l'entreteniment de la gent». EFE.

Goncourt Els dos premis literaris més importants de França, el Goncourt i el Renaudot, varen ser ahir fallats i han recaigut en dues escriptores: Paule Constant i Dominique Bona. Constant guanyà el Goncourt per la seva novel·la Confidence pour confidence (publicada per Gallimard). Dominique Bona guanyà amb Le manuscrit de Port-Ebene. EPR.

• Arqueologia

Necròpolis Una necròpolis romana amb més de quaranta tombes ha estat posada al descobert en uns terrenys on s'anava a construir la piscina municipal de Vilassar de Mar, segons han informat fonts de l'Ajuntament. El director de l'excavació, Miquel Gurrera, explicà que de moment sols s'han pogut estudiar 18 de les tombes que han aparegut, totes elles en bon estat de conservació i els indicis apunten que són persones de classe baixa. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.