lluvia ligera
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.9°

Gallagher, Copperfield i els austronautes

• Liam Gallagher

Detingut per agredir un fotògraf Liam Gallagher, estrella de rock britànica i líder i cantant del grup supervendes Oasis, va ser arrestat dimecres per agredir un fotògraf, segons fonts policíaques. «Va ser arrestat a les cinc de l'horabaixa (hora local) a la sortida del pub Pembroke Castle, al nord de Londres», informà la Policia. El freelance Mel Bouzad es trobà amb Gallagher per casualitat a la sortida del pub, i li va demanar per fer-li una fotografia, moment en el qual el cantant es posà agressiu. Trencà la càmera i agafà el rodet. Enguany, Gallagher ja va ser imputat amb càrrecs per agredir un altre periodista a Austràlia. REUTERS.

• David Copperfield

Una funció incidentada Els espectacles de màgia que David Copperfield passeja pel món i que anomena Somnis i malsons, ja no són els típics trucs de mans i il·lusionisme, més aviat són jocs interactius entre el mag i el públic que acud a veure'l en massa. Amb mitja hora de retard per les llargues coes que es formaren en el darrer moment a les portes d'accés al Palau d'Esports de Madrid i a les quals qualque rostre popular que volia escolar-se sofrí l'escridassada de la resta, David Copperfield va fer la seva aparició a l'escenari per art de màgia i ajudat per uns grans llençols. L'espectacle de Copperfield, que sofrí un tall de diversos minuts per errades tècniques, està basat en la conversa que l'il·lusionista, ajudat per un traductor, manté amb el públic, i amb la participació d'aquest en gairebé tots els trucs del mag. No tot són personatges desconeguts els que l'ajuden en els seus muntatges espectaculars. Per casualitats de la vida el company de la model Claudia Schieffer tragué a escena la presentadora de televisió Alejandra Prat, que l'ajudà en un joc de cartes amb la lluna de protagonista. També el president del grup Prisa, Jesús de Polanco, va ser testimoni com el mag sobrevolava tot l'escenari d'un costat a l'altre i, al final, un dels néts de Franco, Jaime Martínez Bordiú, formà part d'un grup de tretze desapareguts que varen ser triats entre els assistents amb un joc de pilotes. En la primera de les cinc nits que Copperfield actuava a Madrid, va estar acompanyat per un bon nombre de rostres populars. EFE.

• Astronautes del Discovery

Bromes a l'espai Els astronautes del transbordador espacial Discovery tingueren ocasió de donar llibertat a les bromes durant la gravació d'un programa televisiu que va ser emès la nit de dimecres. John Glenn i el comandant de la nau, Curt Brown, es divertiren d'allò més mentre parlaven amb el popular presentador de Tonight Show, Jay Leno, un dels famosos programes nocturns d'acudits, entrevistes i música. Brown digué que Glenn, de 77 anys, no parla gairebé mai sobre el seu primer viatge espacial, el 1962, «només quan està despert». DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.