cielo claro
  • Màx: 19.81°
  • Mín: 9.02°
19°

Titelles i Concerts Inusuals: la nova oferta dels dissabtes

El Centre Cultural Sa Nostra obre les portes a una experiència «pilot»

El Centre Cultural Sa Nostra ha ampliat la seva oferta i els dissabtes també esdevindran un dia actiu durant els mesos de novembre i de desembre, en una experiència pilot que continuarà l'any que ve «si s'aconsegueix una bona acollida per part del públic mallorquí», apuntà la subdirectora del centre, Magdalena Aguiló.

Per una banda, els matins, a les dotze, es dedicaran a un espectacle tan tradicional com són els titelles, al cicle Teresetes, titines i bubotes que es dirigirà principalment als més petits, segons aclarí Aguiló.

D'una altra banda, els horabaixes, a les vuit, faran olor de música amb una sèrie de Concerts inusuals, tant per les peces triades com pels solistes i formacions que les executaran, segons apuntà el gerent de la Camerata Sa Nostra, Pere Estelrich, en la presentació del cicle.

Dia 14 de novembre, la companyia britànica Norwich Puppet Theatre, de gran prestigi i renom, oferirà un espectacle en castellà per inaugurar el cicle de titelles.

Lubric Teatre de Titelles presentarà Sa llàmpria meravellosa, una adaptació de la rondalla d'en Jordi des Racó, el 21 d'aquest mes, mentre que una setmana després serà el grup Migjorn, amb Teresetes i rondalles, el responsable d'amenitzar la jornada.

El 5 de desembre, Teresa Calafell donarà vida a Elles, les abelles. La companyia Ses veritats des moix presentarà el 12 En Pep i el tresor, de Víctor Alonso, mentre que els gallecs Os monicreques do Pobo tancaran el cicle el 19 amb Jacinto y el señor del bosque.

El Quartet vocal de la capella de Santa Maria del Mar inaugura aquest dissabte els Concerts Inusuals amb madrigals anglesos i polifonia catalana i castellana del Renaixement.

El dia 14, obres de Bach, Graun i Mozart arribaran de la mà del Trio Conversació Galant, mentre que la Camerata Sa Nostra actuarà la setmana següent i executarà peces de Xostakovitx, Turina i Britten.

La pianista Eugenia Gabrieluk tancarà aquest nou cicle del Centre Cultural Sa Nostra el 28 de novembre amb obres de Liszt Txaikovski, Scriabin i Scheiden.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.