algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El pintor mallorquí Joan Bennàssar inaugura a Miami

Una exposició de quatre pintors espanyols, que reflecteix l'escena artística pluralista i diversa de l'Estat espanyol en el decurs d'aquesta dècada, va ser inaugurada anit a la Galeria del Banc de Santander a Miami.

Els quadres de Joan Bennàssar, Jorge Gay Molins, Pedro Muiño i María Luisa Pérez Pereda estaran exposades fins al 24 de novembre a la Galeria situada al primer pis de l'edifici del Banc de Santander a l'avinguda Brickell.

Dora Valdés-Fauli, responsable de l'exposició, mostrà el seu agraïment a la Galeria d'Art Pilar Parra d'Espanya per l'ajut en la selecció i coordinació de la mostra.

«Aquests artistes han exhibit el seu art per tot Europa i estam molt orgullosos de tenir-los ara a Miami», afegí Valdés-Faulí.
Els pintors, que representen quatre zones de l'Estat, Mallorca, Madrid, Saragossa i la Corunya, combinen en el seu treball la força creativa artística contemporània que sorgeix a les grans ciutats, així com a les zones perifèriques.

«Les seves obres van des de l'abstracte fins a l'art figuratiu, a través de l'ús de colors vibrants i de la imatge. Els seus estils mostren un univers que incorpora tradició, però a la vegada desobeeix les lleis i els hàbits, en transmetre un missatge de vida i d'humanitat» segons el catàleg de l'exposició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.