algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Famosos

• Mick Jagger

Podria fer cinema Mick Jagger té dos projectes cinematogràfics, un encaminat a convertir-se en una pel·lícula dirigida per Martin Scorsese i un altre que podria fer-li protagonitzar una comèdia. El cantant dels Stones i Scorsese han treballat junts en la redacció del guió d'una pel·lícula sobre trenta anys d'història del rock and roll. Jagger també ha arribat a un acord per dur a la gran pantalla Swap, una comèdia sobre els contrasts entre el món dels músics i el dels encarregats de dur els equips durant les gires. AFP.

• Bob Dylan

Nou disc tret del passat La icona del rock, Bob Dylan, que guanyà tres Grammy enguany per la seva obra més aclamada en dues dècades, acaba de publicar el disc Live at the Royal Hall, un disc sumament cercat durant anys pels admiradors del cantant i que només existia en edició pirata. El disc recull el concert realitzat el 17 de maig del 1996 a Manchester, però arran d'una errada d'un enginyer de so, la gravació va ser confosa amb la del concert de Dylan al cèlebre Royal Albert Hall de Londres els 26 i 27 de maig. L'errada donà lloc al títol, que el disc mantingué durant anys. AFP.

• John Kennedy

Assassinat per l'exèrcit secret francès El president nord-americà John Fitzgerald Kennedy fou assassiant per un membre de la francesa OAS (Organització de l'Exèrcit Secret, hostil a la independència d'Algèria) que formava part d'un grup d'assassins a sou de financers texans fanàticament anticomunistes, segons el periodista francès William Reymond en un llibre que apareixerà avui: JFK, autòpsia d'un crim d'estat. Segons l'autor, «no hi va haver un tirador, sinó quatre grups. En un d'ells, el que matà JFK d'un tret al cap, era un francès que responia al nom de guerra de Max». Reymond, que es presenta com a historiador de formació i periodista independent, diu que Max era un exmembre de l'OAS que, després de la guerra d'Algèria, es traslladà, gràcies a una xarxa d'amics, a un campament de mercenaris situat prop de Nova Orleans. EP.

• Gus van Sant

La nova «Psicosis» a Internet Si voleu conèixer abans que ningú la pel·lícula, que s'estrena d'aquí tres dies als Estats Units, el tràiler de la nova versió de Psicosi de Hitchcock, que dirigeix Gus Van Sant i protagonitza Vince Vaughn i Anne Heche, podeu fer-ho a través d'Internet. L'adreça electrònica és «www.psycomovie.com». Una preestrena virtual. AFP.

• Monica Lewinsky

Demana perdó als veïns Monica Lewinsky, que amb la seva relació amb Clinton podria provocar la destitució del president nord-americà, s'excusà davant els veïns poc abans de mudar-se de Washington. «Vull presentar les meves excuses, ara que partesc del 700 de New Hampshire, pels problemes que els he causat els darrers nou mesos», va escriure Lewinsky als residents de l'immoble Watergate, situat al centre de Washington. AFP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.