nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.39°
10°

Almodóvar «pren» Barcelona

El director de cinema Pedro Almodóvar inicià ahir als voltants del carrer Princesa de Barcelona les escenes de la seva pel·lícula Todo sobre mi madre que passen a la Ciutat Comtal. No cal dir que el rodatge, com tots els que fa aquest popular director, estigué envoltat d'una gran expectació i un bon nombre de curiosos que no volien perdre's res del que passava.

El rodatge de Todo sobre mi madre, que no té res a veure amb la mare d'Almodóvar, començà la setmana passada a Madrid i l'equip es traslladà ahir a Barcelona, on romandrà tres setmanaes abans de tornar a Madrid per treballar-hi durant sis setmanes més, segons fonts de la productora El Deseo.

Todo sobre mi madre és un film a mig camí entre la comèdia i el drama que protagonitzen Cecilia Roth, Marisa Paredes, Penélope Cruz, Candela Peña, Rosa María Sardà i Antonia San Juan.

Cecilia Roth interpreta una infermera que perd el seu fill de 18 anys en un accident de trànsit i es desplaça a Barcelona a la recerca del pare del jove, que no sap que tenia un fill. Durant aquesta recerca es troba amb el personatge de Marisa Paredes, que interpreta una diva del teatre anomenada Huma Rojo; Candela Peña, que dóna vida a una al·lota un poc viciosa que té una relació inconfessable am Marisa Paredes; Antonia San Juan, que representa a una dona amb un cor d'or; i amb la resta de les protagonistes.

La presència de tres personatges masculins interpretats per Tony Cantó, Carlos Lozano i Eloy Azorín no evita que es tracti d'una pel·lícula sobre els sentiments de les dones i sobre la maternitat.

El director de Mujeres al borde de un ataque de nervios o Àtame, que acostuma a rodar les seves pel·lícules a Madrid, ha escollit Barcelona perquè alguns dels personatges estan inspirats en persones que viuen o visqueren en aquesta ciutat, segons reconegué el director la setmana passada a la roda de premsa que oferí amb motiu de l'inici del rodatge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.