algo de nubes
  • Màx: 16.64°
  • Mín: 7.61°
16°

Lois Lane, Maika Makowsky i Masa Inerte, guanyadors del Pop-Rock

Els mallorquins de Lois Lane varen ser els guanyadors del concurs Pop-Rock en aquesta edició que va acabar dissabte a la nit. Els membres del jurat, després de deliberar, es decidiren per aquesta formació per la seva «posada en escena i l'originalitat del seu estil. Les formacions Maika Makowsky i Masa Inerte han quedat en segon i tercer lloc.

La quantia dels premis no són genys menyspreables. Els membres de Lois Lane s'enduran vuit-centes mil pessetes per enregistrar un compacte i una actuació remunerada a les festes de Sant Sebastià.

El segon premi consisteix en material de música i so per un valor de quatre-centes mil pessetes. Material de música i so per un valor de dues-centes mil pessetes és la dotació del tercer premi que serà per a Masa Inerte.

En aquesta edició del Pop-Rock, una iniciativa de l'Ajuntament que es va rescatar fa uns anys i que sembla gaudir de bona salut, s'hi varen presentar més de vuitanta grups, dels quals se'n seleccionaren vint-i-quatre, que han participat durant tres dies a les Voltes.

En la nit de dissabte el grup convidat era Mercromina, un conjunt que darrerament destaca sobremanera en el panorama musical espanyol i que té molts de seguidors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.