cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
13°

El mestre Sassu, emocionat en el concert homenatge que li va retre Vicente Urbina

Nombrosos amics de l'artista acudiren a la cita de l'hotel Valparaiso

Ahir vespre, a l'hotel Valparaiso, el mestre Aligi Sassu va rebre un concert homenatge de part del pianista Vicente Urbina. Aquestes dues persones varen ser envoltades d'amics del pintor italià que volgueren afegir-se a aquesta cita. Entre els assistents no faltaren el compositor Bartomeu Poquet; Joan Francesc Romero, director general d'Educació a Mallorca; el diputat Eduard Gamero; Pere Batle, director general de Sa Nostra; l'empresari i polític Jaume Ensenyat; l'empresària Margalida Magraner i un llarg etcètera.

Abans de començar l'acte, Bartomeu Poquet va fer una sentida presentació: «L'amistat és un valor fonamental. Tenir amistat és posseir un dels més grans tresors». Va ser aleshores quan va dir que tots els reunits al saló Versalles de l'hotel palmesà eren amics del mestre Sassu, que fa molts anys va decidir viure a cavall entre Milà i Mallorca.

Poquet també va introduir el pianista, relacionat amb el pintor italià per llaços familiars. Amb un fort aplaudiment va ser rebut aquest jove que ja despunta com una de les més fermes promeses en el panorama musical. Tot d'una va començar el concert amb peces que Moussorgski, va inspirar en quadres de Hartmann, una obra del tot adient per ahir a la nit.

La segona part va ser protagonitzada per la Balada en La bemol Major, de Chopin, i per Corpus Chirsti en Sevilla i Triana d'Iberia, del compositor català Isaac Albeniz.

En acabar el concert hi va haver una forta ovació, tant per al pianista com per al mestre que, sempre acompanyat de la seva esposa, Helenita Olivares, va saber-se envoltat d'amics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.