cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

Breus

• Maurice Béjart

Condemnat per plagi El coreògraf francès Maurice Béjart ha estat condemnat pel tribunal d'apel·lació de Brussel·les per plagi de l'escena d'una coreografia del belga Frédéric Flamand. Segons sembla, Béjart plagià una escena de La caiguda d'Ícar en el seu espectacle El presbiteri no perdé el seu encant ni el jardí la seva brillantor. AFP.

• Lou Reed

Gran concert amb Lorca Un gran concert conjunt en què participaran Lou Reed, Patti Smith, Compay Segundo, Raimundo Amador, Enrique Morente i Tomatito acomiadarà l'any del centenari del naixement de Federico García Lorca i conclourà amb els concerts de la Huerta que tenen lloc des del 1996 a la Huerta de San Vicente. Reed actuarà a Alcúdia el dissabte dia tres d'octubre. EP.

• Susan Wright

Sepultada sota un amer El cadàver de Susan Wright de Barrantes, mare de la duquessa de York, Sarah Ferguson, descansa des d'ahir en una cripta a banda d'un camp de polo, sota l'ombra d'un amer (arbre típic de les pampes argentines, de copa molt densa), a l'estància de la seva propietat en la província de Buenos Aires. Susan Wright morí dissabte en un accident automobilístic. AFP.

• Carly Fiorina

La més rica segons «Fortune» Carly Fiorina, una alta executiva del grup de telecomunicacions Lucent Technologies, encapçala la llista de les 50 dones professionals més poderoses dels Estats Units, publicada per la revista Fortune. La majoria fan feina en empreses publicitàries, periodístiques, d'entreteniment i editorials. A la llista de la revista segueix Fiorina la periodista estrella de la televisió Oprah Winfrey. EP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.