nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Mor en accident Susan Barrantes, la mare de la duquessa de York

Susan Barrantes, la mare de la duquessa de York, va morir dissabte decapitada en un accident que va tenir lloc en una carrertera a l'oest de Buenos Aires, va dir ahir diumenge la Policia.

La Policia va explicar que el Land Rover de Barrantes i un camió lleuger Renault conduït per José María Rodríguez xocaren en la ruta 23, a 12 quilòmetres del poble de Tres Lomas, a 520 quilòmetres de Buenos Aires.

L'accident tingué lloc dissabte a les 21.15 hores (00.15 G.M.T) hora local.
La filla de Barrantes, Sarah Fergie Ferguson, va estar casada amb el príncep Andreu, el segon fill de la reina Isabel d'Anglaterra.
El nebot de la duquessa, Rafael Barrantes, i Rodríguez, de 57 anys, patiren diverses lesions però varen sobreviure, va dir el cap de la Policia de Tres Lomas, Héctor Molinuevo. Ambdós són atesos a l'hospital municipal de Tres Lomas. Barrantes, de 61 anys, va ser decapitada, va dir el policia. «Podem pressuposar que el xoc ha estat frontal, arran de la distracció d'algun dels conductors, que ha travessat el carril que no li corresponia, va dir Molinuevo.

Barrantes vivia en una gran estància, un ranxo ubicat a uns vuitanta quilòmetres de Tres Lomas. El seu cunyat, Martín Barrantes, va dir als periodistes que en el moment de l'accident Susan tornava a ca seva després de sopar amb amics a la pròxima localitat de Trenque Lauquen.

La reina Isabel, que és de visita a Malàisia, va dir que estava molt afectada per l'accident. «Estan commocionats i molt entristits per la notícia», va dir el secretari de premsa de la reina, Geoffrey Crawford, a Kuala Lumpur.

Sarah Fergusson arribà ahir vespre a l'Argentina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.