cielo claro
  • Màx: 22.05°
  • Mín: 13.08°
22°

Presentació de «La Máscara del Zorro»

Antonio Banderas viu la glòria d'haver guanyat un torcebraços a la crítica i al públic nord-americà amb La máscara del Zorro. Hi ha hagut «sacrificis» pel mig, ha estat «dur», i és conscient que viu «a una muntanya russa. El fracàs està molt a prop i sé que cauré un dia o un altre». L'actor va fer aquestes declaracions al marc del festival de Sant Sebastià, on avui presenta La máscara del Zorro.

No té por a la devallada, «això succeirà, ja se sap. Potser en la próxima pel·lícula o en la següent, però són escassos els actors que poden mantenir tirant la corda, Tom Cruise, Mel Gibson..., fins i tot Harrison Ford ha caigut qualque vegada. I és que és molt complex mantenir una carrera uniforme quan s'està molt a dalt».

Amb La máscara del Zorro, que s'estrenarà a Espanya dia 27 de novembre, torna a les pantalles un personatge que s'ha mantingut viu durant més d'un segle, i que ha estat encarnat, amb més o menys encert, per actors tan diversos com Douglas Fairbanks, Tyrone Power o Alain Delon, (sense comptar amb diverses versions del cinema espanyol).

Per Banderas, les profundes arrels populars d'aquest personatge són la clau de la seva permanència, però ell ha preferit i ha tingut la llibertat per crear un Zorro «que per primera vegada comet errors. Sempre se'l veia perfecte, sense una taca en el vestit, aquí ens reim del personatge i de nosaltres mateixos».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.