algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
12°

Invents del segle XX en l'agenda escolar de DdB

Les vacances ja s'han acabat per als nins. El curs escolar, un any més, comença amb la il·lusió i ganes del principi que la majoria dels estudiants tenen el primer dia d'escola. Les mares, atrafegades, compren tot el material necessari que el seu fill necessitarà al llarg del curs. Des de llapis, blocs de notes, colors, gomes d'esborrar i regles fins els llibres de text, diccionaris i més objectes amb què omplir les motxilles "fidels motxilles", dels alumnes.

Un altre element, cada cop més imprescindible per als hiperactius estudiants, és la inseparable agenda, on els nins apunten totes les activitats pendents i tots els compromisos extraescolars com les classes de piano, classes d'*anglès, de ballet, tennis, informàtica, etc. El Grup Serra, el primer grup en comunicació de les Balears, ha volgut col·laborar amb aquesta tornada al col·legi i ha dissenyat una fascinant i instructiva agenda que trobareu al diari d'avui i que acompanyarà els estudiants durant els llargs nou mesos del curs escolar.

Però aquesta, no és una agenda qualsevol, ja que el Grup Serra, que desitja que els nostres joves estudiants creixin ben educats, ha editat un agenda, la temàtica de la qual gira entorn del món dels invents. D'aquesta manera, dia rere dia, els nins poden descobrir dades curioses i sorprenents. L'agenda contempla els invents i els seus inventors del segle XX i per tant, podrem conèixer des de qui va construir i tripular el primer avió a motor de la història, com i quan va néixer el primer cotxe escarabat o, fins i tot, saber qui creà el primer ordinador PC o quan fou l'aparició del microxip.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.