algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Sorpresa! Isabel Gemio embarassada

Sorpresa, sorpresa! La popular periodista Isabel Gemio espera un fill per al mes de març. És la revista Lecturas qui recull l'exclusiva. Gemio afirma sobre el seu estat que «és una cosa que no puc ni vull negar, és una cosa que es veurà i no es pot dissimular ni tampoc tenc per què», i afegí que és molt feliç. Isabel Gemio es va casar amb el cubà Julio Manrique dia 7 d'abril del 1997. Per la seva banda, Chabeli és a Madrid per arreglar els papers per a la seva boda amb James Miller. Més noces. La de Carmen Janeiro amb el seu estimat Carlos, que serà l'octubre de l'any que ve.

Qui no és tan feliç és Carmen Ordoñez. La revista Hola es fa ressò de la separació d' Ernesto Neira i assegura que la decisió ha estat «presa per ell, que iniciarà pròximament els tràmits per a la separació legal». La parella hauria celebrat d'aquí a dos mesos el seu primer aniversari. La publicació mostra a la portada Miguel Alejandro, el fill de Julio Iglesias i de Miranda, en el seu primer aniversari. La duquessa d'Alba, a un mes de les noces de la seva filla amb Fran Rivera, assegura que «la boda de la meva filla suposarà un gran canvi a la meva vida» i que «el vestit d'Eugenia serà una sorpresa per a tots».

Mentre uns se separen, com Carmen Ordoñez o Nieves Herrero, els altres es mengen a besades. La revista Semana recull les romàntiques imatges de Rosario Flores amb el seu estimat Igor. Qui mostra una milloria és Chapis, que passa de l'angoixa a l'esperança.

La revista Diez minutos mostra com Rafi Camino es recupera gràcies a les carícies de la seva al·lota. Laura Valenzuela es mostra orgullosa del seu nét: «Agafar el nin en braços m'omple de tendresa i saber que és fill de la meva filla és una satisfacció» i «ara ja no em sent mare, em sent padrina».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.