muy nuboso
  • Màx: 10.86°
  • Mín: 7.92°

Breus

• Mostra

Xam a Maó
Avui s'inaugura l'exposició de Pere Quetglas, Xam, de forma simultània a la sales de Cultura Sa Nostra de Maó i Ciutadella. S'ha fet un muntatge en què s'exhibeixen obres dels diferents períodes artístics de Xam. La mostra, que comissaria Montserrat Borràs i coordina Francisca Niell, recull devers 35 quadres del pintor contemporani mallorquí, una selecció molt representativa de la seva producció pictòrica. Xam acudirà a la inauguració de la sala de Maó. DdB.

• Institucions

Donacions
Les obres d'art donades a l'Estat en pagament d'imposts es mostraran en museus públics sense esmentar-ne el valor ni l'administrat que les ha donades per pagar el deute tributari. D'aquesta forma, les obres no es dipositaran en magatzem ni es cobriran amb teles i seran exposades fent figurar només l'autor de l'obra. Depenent del museu públic on s'exposin, podria reflectir-se també que la seva procedència és el pagament d'imposts, però en cap cas el valor o identificació del contribuent. EPR.

• Llibres

Castellà i català
El director de la Reial Acadèmia Espanyola, Fernando Lázaro Carreter, prepara un llibre sobre les relacions de les llengües castellana i catalana des dels reis catòlics fins el 1936. El dardo en la palabra, un dels anteriors llibres de Fernando Lázaro Carreter, ha venut ja més de 200.000 exemplars, cosa que suposa un gran èxit. L'editorial Círculo de Lectores està a punt de llançar-ne una edició en format popular. Fernando Lázaro Carreter ha manifestat que aquest nou llibre analitza «les relacions entre les llengües castellanes i catalanes des del matrimoni dels reis catòlics fins el 1936». EPR.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.