nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.37°
11°

Breus

• Barbra Streisand

A l'homenatge al seu marit
L'actor i ara també director James Brolin, acompanyat de la seva esposa Barbra Streisand, va ser homenatjat dijous passat durant la inauguració d'una estrella amb el seu nom en el mundialment famós passeig de la Fama de Hollywood. Brolin, conegut sobretot per les sèries televisives Marcus Welby, M.B. i Hotel, va rebre l'estrella número 2.115 del bulevard. La parella es va casar el passat dia 1 de juliol coincidint amb el segon aniversari del dia en què es varen conèixer.AFP.

• John Lennon

Una alemanya diu que és filla seva
Una dona nascuda a Hamburg el mes d'octubre de 1965 va afirmar ahir que era filla il·legítima del cantant dels Beatles, John Lennon, assassinat l'any 1980. Durant una entrevista amb la cadena de radio BBC, la jove, que viu actualment a Liverpool (centre d'Angleterra), no va voler revelar la seva identitat per protegir la seva mare, i va afirmar haver conegut la identitat del seu pare als 12 anys. La dona va afirmar tenir un escàs record de les visites de Lennon a la seva casa quan ella era una nina, i va insistir que no té cap tipus d'interès a «vendre la seva història als diaris sensacionalistes». Lennon l'hauria concebuda en gener o febrer de 1965, mentre es trobaven oficialment de vacances als Alps amb la seva primera esposa, Cynthia. Els Beatles varen fer nombrosos concerts a Alemanya al principi de la seva carrera. Un portaveu de la BBC local va afirmar que està en possessió d'una còpia d'un certificat de naixement alemany en el qual John Wiston Lennnon figura com el seu pare. Aquestes noves declaracions sobre el cantant assassinat es produeixen després que Ingrid Pedersen, de 53 anys, afirmà dilluns passat que és la germanastra de John Lennon.AFP.

• Placido Domingo

Nou disc
El tenor espanyol Placido Domingo va presentar a Miami el seu disc Por amor que és un homenatge al compositor mexicà Agustín Lara. Va ser a la conferència de música Midem Llatinoamèrica.AGÈNCIES.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.