algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

Suk Suk (2019). Quan els melicotons són madurs

Avui jo vos volia xerrar de la sèrie The Long Call (disponible a Filmin), després he canviat de parer perquè he vist Neumatt (a Netflix). Idò cap de les dues, què vos pensàveu? Aquesta setmana vos xerraré de Suk Suk (es conco), una pel·lícula hongkonguesa de ritme pausat (evidentment) (4 Krzysztof Kieslowskis) i dirigida i escrita per en Ray Yeung (autor que ens haurem de desar a preferits, ja vos ho dic ara). Un film pausat (ja vos ho he dit això?) (4 Pan Nalins) de to melancòlic que ens planteja un parell de temes tabú amb la delicadesa que es pot esperar del cinema asiàtic (3 Ang Lees).

En Pak (Tai-Bo, els i les aficionades al cinema de karatekes hauríeu de saber qui és) taxista a punt de jubilar-se coneix en Hoi (Ben Yuen) home retirat i divorciat de qui s’enamora. Una llesca de la vida d’aquestes dues persones i les seves famílies, que ens xerra de la seva experiència com a gais grans i armariats.

Preparau-vos per aquest drama senzill, sense pretensions, de bones actuacions, de to pausat i gran subtilesa. Vos agradarà si sou d’en Wong Kar-Wai. No vos hi acosteu si sou d’en Bruce Willis o l’infumable Tom Cruise.

La podeu trobar a Netflix.

■□□□□ Humor

■■■□□ Masclisme

□□□□□ Queerness

■□□□□ Sexe

■■■□□ Interès

Joan CiberSheep (ell/això), moixamental.cat

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan CiberSheep, fa dervers d'un any
Gràcies Miquel Àngel.
Aquests dies he vist les altres dues pel·lis de l'autor i es pot veure la millora i maduresa a la que ha arribat amb el temps.
El tema de l'edat és encara més interessant quan veus que se'n reia a les primeres obres. Un tema recurrent tractat en les diferents èpoques i realitats d'en Yeung. Molt interessant.
Valoració:2menosmas
Per Joan CiberSheep, fa dervers d'un any
Arruix Arruix.
No és el primer cop que sent Els Normals plorar.

Veig que entens perfectament com va s'espai a internet i les seccions.

Davant un fals dilema, just aquesta setmana, l'opinió d'en Nòlem ens demana respondre: i els masclistes sense fer-hi res...
Valoració:2menosmas
Per Miquel Àngel, fa dervers d'un any
El que és una pel·lícula de ritme pausat ,crec que ens ha quedat clar i al ser una pel·lícula asiàtica no ens ha d'estranyar que sigui així.
La temàtica la trob molt interessant ja que no estam acostumats a veure pel·lícules on els protagonistes siguin gais grans.
Apuntat!!!
Gràcies
Valoració:2menosmas
Per arruix, fa dervers d'un any
Al tal Joan Ciber-no-sé-cuantos:
Gracias por tus recomendaciones, pero estas cosas tan raras no me interesan para nada. Todo para ti.
Parece mentira que el "Baleares" pierda el tiempo con estos temas, cuando debería aprovecharlo para denunciar, e intentar solucionar, los problemas de nuestras islas.
Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente