nubes dispersas
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
14°

'Alcarràs', de Carla Simón, la pel·lícula en català «amb millor arrencada» de les darreres dècades

La pel·lícula Alcarràs de Carla Simón ha obtengut 56.000 espectadors el primer cap de setmana i ha estat la més vista en un centenar de cinemes de l'Estat espanyol, segons ha informat la productora Avalon.

La productora ha destacat que el film ha estat la primera en recaptació per còpia i la segona en recaptació total amb un poc més de 150 còpies, a més de ser la pel·lícula en català «amb millor arrencada de les darreres dècades».

Alcarràs es va estrenar divendres passat als cinemes d'arreu de l'Estat després d'aconseguir l'Ós d'or al Festival de Cinema de Berlín.

Polèmica a les xarxes socials pels subtítols en castellà d'Alcarràs

Desenes de persones han criticat mitjançant les xarxes socials que algunes sales de cinema hagin ofert la versió del film en català subtitulada al castellà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per República catalana de Salses a Guardamar i de Frag, fa dervers d'un any
A la futura República catalana: català, únic idioma oficial!
Valoració:7menosmas
Per Jaume Corbera, fa dervers d'un any
Si en mirau la informació a l'Ocimax de Palma veureu que és en castellà. Les pel·lícules en català són tractades com a produccions estrangeres i se n'informa en castellà perquè tothom entengui de què va, i s'hi posen subtítols en castellà perquè el públic dels països on el català diuen que és llengua oficial la pugui comprendre... Això sí: sort que des de fa 40 anys estam en procés de normalització lingüística!
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente