algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Convocada la 52a edició dels Premis Octubre, que retrà homenatge al grup Al Tall

Bases A3_2023.indd

Edicions Tres i Quatre torna a convocar els Premis Octubre, que arriben enguany a la 52a edició. És una cita clau en la defensa i la promoció de la cultura catalana des del País Valencià, però sempre pensant en el conjunt dels Països Catalans.

L'edició d'aquest any es dedicarà a fer un homenatge al grup de música Al Tall, que va tenir un paper fonamental en la reinterpretació i la difusió de la música popular en català al País Valencià a partir de la Transició.

Els llibres guanyadors de la convocatòria anterior ja han estat publicats i ja es poden trobar a les llibreries. Es tracta de Només se salvaran els llamps, d'Antoni Mas Busquets (Narrativa); Paradísia, de Laia Llobera (Poesia) i Les maleïdes, de Sergio Baos (Teatre).

De la mateixa manera que en les darreres edicions, es convoquen quatre premis diferents: el Premi Joan Fuster d'Assaig, el Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia, el Premi Andròmina de Narrativa, i el Premi Pere Capellà de Teatre. El guanyador de cadascun d'ells serà escollit entre les obres inèdites rebudes i anunciat pel jurat corresponent el darrer cap de setmana d'octubre.

Aquest any els membres de cada jurat són:
- Premi Joan Fuster d'Assaig: Margarida Castellano, Francesc Montero, i Damià Pons
- Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia: Roger Mas, Irene Mira, i Blanca Llum Vidal
- Premi Andròmina de Narrativa: Núria Cadenes, Jaume C. Pons Alorda i Anna Punsoda
- Premi Pere Capellà de Teatre: Pau Alabajos, Judith Pujol i Aina Tur.

La convocatòria per a enviar originals queda oberta entre el 5 de juny i el 6 de setembre de 2023 (ambdós inclosos). Per a conèixer les bases del premi i més informació es pot consultar la seva pàgina web.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.