cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Documenta Balear presenta la novel·la 'La bicicleta republicana', una història ambientada en una illa independitzada

212851

Edicions Documenta Balear presenta aquest dimecres, 19 d'abril, la novel·la d'intriga i acció La bicicleta republicana, escrita pel palmesà Albert Herranz Hammer.

La història que s'explica en aquest llibre està ambientada en una illa independitzada. Al poble s'ha produït un assassinat, un robatori i una desaparició, i les festes d'estiu corren perill de suspendre's. El policia municipal del poble, en Joan, i el seu amic, el manescal Jaume Serra s'enfrontaran a una sèrie de fets que arrelen en els conflictes sud-africans, el comerç de diamants de sang als Països Baixos i els temps de la República i la Guerra Civil.

Aquesta és la tercera novel·la d'Albert Herranz ambientada a l'illa de Malaco, tot i que es pot llegir independentment de les anteriors (Incident a Malaco i El guerrer malaquès). Segons explica Herranz, les guies de viatge asseguren que l'illa de Malaco és la joia resplendent de la Mediterrània, cruïlla de cultures i pobles. Gràcies a l'atzar de la història, es va independitzar dels seus poderosos veïns continentals al primer terç del segle xx i es va configurar com una societat lliure i autònoma.

La presentació tendrà lloc a la llibreria Quart Creixent (c. d'en Rubí, 5, Palma) a les 19.30 hores, i conduirà l'acte l'historiador Manel Santana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per just, fa dervers d'un any
Ningú diria això d'una illa independitzada, si a la portada posen la bandera de la II República Espanyola.
Valoració:4menosmas
Per Insubmís, fa dervers d'un any
Idò a mi m'agraden les seves novel•les.
Valoració:3menosmas
Per Andreu, fa dervers d'un any
Crític, has de dir "no m'agrada gens com escriu aquest Albert Herranz"...i així i tot, a ningú no l'importaria sa teva opinió.
Valoració:3menosmas
Per Crític, fa dervers d'un any
molt mal escriptor aquest Albert Herranz.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente