algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El Teatre Principal de Palma ultima els preparatius per la gala d'entrega dels premis Òpera XXI

El Teatre Principal de Palma acollirà el pròxim dimarts 18 d'abril a les 20 hores la gala d'entrega dels premis Òpera XXI, que enguany arriben a la cinquena edició. La cerimònia comptarà amb la direcció de Marta Pazos, i el lliurament dels premis es combinarà amb les actuacions artístiques del Cor del Teatre Principal, de l'Orquestra de Cambra de Mallorca i de les solistes Mariola Cantarero i María Hinojosa.

Òpera XXI és una associació que reuneix 27 teatres, festivals i temporades estables d'òpera de tot l'Estat espanyol i que treballa per fomentar la lírica entre la societat. Aquests premis reconeixen fins a 10 categories: millor cantant femení, masculí i jove; millor direcció musical, millor direcció d'escena; millor iniciativa de repertori líric; millor nova producció operística; millor nova producció llatinoamericana; millor iniciativa de foment de la lírica i premis d'honor.

Les entrades per assistir a l'esdeveniment es poden comprar a través del web del Teatre Principal pel preu de 15 euros. L'entrega de premis també es podrà seguir en directe a través de la web de RTVE Play, a la web d'Ópera XXI i a Opera Vision.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.