algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

El temps

agenda@diaridebalears.com

Teatre  

Nova vida amb Josep i Maria de la companyia Los Galindos. Espectacle de circ per a tots els públics avui, dia 29 i 30 a les 19.00 i dia 28 a les 21.00. Teatre del Mar (Capità Ramonell Boix, 90. El Molinar. PALMA)
Estudi Zero Teatre estrena Una Educació Mancada d'E. Chabrier dins la 4a Temporada d'òpera de butxaca del teatre Sans, (carrer Ca'n Sanç, 5 PALMA) fins al 20 de març a les 20.30 hores.

Una dona és per a un rei, a càrrec de Teatre de les Aules, al Teatre de MANACOR, (Avinguda del Parc s/n) els dies 28 i 29 a les 20.30 i dia 30 a les 19.30 hores.

Sobre Flores y Cerdos. Monòlegs a l'Audirori (carrer, Gabrial Roca s/n PALMA) a les 22.00 hores.
Cavalls verds. Una producció de la Fundació Teatre Principal i Téntol Teatre, amb la direcció de Pitus Fernández. A la sala Gran del teatre Principal (carrer la Riera, 2A PALMA) avui i els dies 28 i 30 a les 20.00 hores i dia 29 a les 21.30 hores.

Amb salut i alegria s' estrena l'espectacle, de màgia i teresetes, Garses per perdius, al teatre Sa Congregació (carrer Rosari, 25 SA POBLA) a les 18.00 hores.

Activitats  

Taller de curtmetratges animats per a nins i nines acompanyats per un adult. A l'aula 1 de l'Obra Social Sa Nostra (Concepció, 12 PALMA) fins al dia 28 a les 20.00 hores.

Presentació del llibre El misteri de l'amor, de Joan Miquel Oliver, lletrista del grup . A la llibreria Quart Creixent (carrer d'en Rubí, 5. PALMA) a les 20.00 hores.

Projecció de Rimpa Siva, princesa de les tabla (Índia) Pan Man i el seu steel drum (Trinitat), al Caixa Fòrum (Plaça Weyler, 3 PALMA) des de les 19.00 hores.

Xerrada del cicle «Crear i gestionar la indentitat a la societat xarxa» a càrrec de l'informàtic Benjamí Volloslada, a les 17.00 hores al Centre de Cultura Sa Nostra (Concepció, 12 PALMA).

Taller de xocolata amb Federico Quintana, confiter. Aquest és un taller per a gent tan dolça com tu. No t'ho pots perdre. Caixa Fòrum Obra Social, (Plaça Weyler, 3 PALMA) a les 10.00 i a les 17.00 hores.

Amb motiu de la celebració del seu XX aniversari, Projecte Home Balears organitza aquestes jornades. A partir de 9.00 hores, recepció i lliurament de material. Balanç de l'epidèmia de l'heroïna, Danys i respostes de l'epidèmia de l'heroïna, De l'addicció de l'heroïna a la cocaïna, Models de tractament de les comunitats terapèutiques als programes ambulatoris. Fins al dia 29 a l'Hospital Son Llàtzer (PALMA).

Presntació del llibre Privación de libertat y derechos humanos. La tortura y otras formas de violencia institucional, de Francesca Cano, al bar Es Pinzell de (PALMA) a les 20.30 hores.

Xerrada: Artrosi i altres malalties osteomusculars a l'Escola de MARRATXÍ a les 18.00 hores.

Conferència  

A càrrec de Román Piña Homs, doctor d'Història Miguel Cayetano Soler, servidor de un estado en bancarrota, a la Seu de la Reial Acadèmia Mallorquina d'estudis històrics, i heràldics (Can Campaner, 2 PALMA) a les 20.00 hores.

La consellera de Comerç Indústria i Energia, Franesca Vives, tancarà la conferència Bolkestein, amenaça o oportunitat al Centre Bit (Carrer dels Selleters, 25 Polígon Can Matzatrí INCA) a les 20.30 hores.

Interpreación de los resultados de glucemia (Maria Bestard i Maria Puga), hi assistirà Josu Feijoo, alpinista i diabètic. A les 19.00 hores al Gran Hotel (Plaça Weyler, 3 PALMA).

Música  

Recital del cicle «Les Paraules secretes» a la Bibloteca de Cort. L'acte començarà a les 20.30 hores i hi partiparan els narradors Biel Mesquida, Antoni Serra i Miquel Guillem Rosselló. Coordinat per Guillem Rosselló (PALMA).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.