algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
19°

Suau i estable

En superfície, un anticicló amb pressions al seu nucli de més de 1.026 mb, situat sobre França, envia un flux de vent moderat de component nord a Menorca i nord de Mallorca. Una important depressió se situa a l'Atlàntic, amb centre al nord-est de les Açores. En alçària les altes prssions dominen sobretot el sud-oest del continent europeu.

Situació prevista a les Illes  

Sol a dojo a tot l'arxipèlag. Tempertures estables amb notable contrast entre el dia i la nit. La tramuntana anirà perdent força a Menorca al llarg del dia. Menorca: Predominarà el cel poc ennigulat o estirat. Temperatura sense gaires canvis i vent moderat, de tramuntana, que minvarà a fluix. Mallorca i les Pitiüses: Predominarà el cel poc ennigulat o estirat. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix, de gregal, amb règim de brises costaneres a Mallorca durant les hores centrals del dia.

Estat de la mar  

Maror a la costa nord i marejol a la resta. Visibilitat horitzontal bona en general. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels 22 graus.

Tendència per als pròxims dies  

Ambient assolellat, sec i estable, amb alguns intervals de niguls mitjans i alts. Dissabte, predominarà el cel poc ennigulat o estirat. Temperatura en lleuger augment i vent fluix i variable i brises costaneres. Diumenge, predominarà el cel poc ennigulat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 24'7 14'7
Aeroport 25'0 09'4
Eivissa 26'0 18'0
Maó 22'5 13'3
Sant Llorenç 25'1 12'4
Lluc 21'6 05'9

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.