algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

Ambient molt nigulós

En superfície s'observa una depressió al Sàhara que envia vents de llevant i gregal a les Balears. En alçària la presència d'una embassada d'aire força fred sobre la vertical de Portugal provoca inestabilitat moderada a l'Espanya peninsular.

Situació prevista a les Illes: Ambient molt nigulós a tot l'Arxipèlag. Es registraran pluges dèbils i intermitents, ocasionalment acompanyades de fang. Els vents seran moderats de component est. Menorca: cel ennigulat o molt ennigulat, amb pluges dèbils a moderades més probables a partir de migdia, que ocasionalment poden anar acompanyades de fang. Temperatura diürna sense gaires canvis i nocturna en lleuger a moderat augment. Vent fluix, de llevant, que a l'horabaixa augmentarà a moderat. Mallorca i les Pitiüses: Cel molt ennigulat amb pluges dèbils a moderades més probables a partir de migdia, que ocasionalment poden anar acompanyades de fang. Temperatura diürna estable i nocturna en lleuger a moderat augment. Vent fluix, de gregal, que a l'horabaixa augmentarà a moderat.

Estat de la mar: Maror a tota la zona. Mala visibilitat horitzontal.
Tendència per als pròxims dies: Ruixats i més fresca. Dijous, cel ennigulat o molt ennigulat, amb ruixats localment moderats que poden anar acompanyades de tempesta. Temperatura en lleuger a moderat descens.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 18'9 12'3
Aeroport 22'5 06'8
Eivissa 20'4 11'3
Maó 19'4 11'6
Sant Llorenç 21'7 07'8
Lluc 18'9 01'5
Porreres 21'0 06'9

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.