nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Ambient nuvolós

En superfície apareix la coa d'un sistema frontal fregant el nord de les Balears. En altura s'observa una massa d'aire fred sobre la vertical del nord peninsular.

Situació prevista a les Illes: Menorca: durant la matinada hi haurà cel molt ennigulat amb possibilitat de pluges dèbils a moderades i tendirà al matí a intervals de niguls. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent entre fluix i moderat, de tramuntana. Mallorca: durant la matinada hi haurà cel molt ennigulat amb possibilitat de pluges dèbils a moderades, més probables al nord de l'Illa, i tendirà al matí a intervals de niguls. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent entre fluix i moderat, de mestral. Eivissa i Formentera: hi haurà intervals de niguls. Lleuger a moderat descens tèrmic i vent fluix, de tramuntana, que girarà a ponent.

Estat de la mar: Marejol i àrees de maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal de regular a bona.
Tendència per als pròxims dies: Temps insegur. Dilluns, hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de ruixats dèbils. Temperatura estable i vent moderat, de ponent. Dimarts, hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà a cel ennigulat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 17'5 09'7
Eivissa 22'7 10'7
Maó 17'6 09'7
Lluc 18'8 01'7

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.