algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Ponent localment moderat

La situació atmosfèrica en superfície ve marcada per la presència d'un potent anticicló a l'Atlàntic, amb 1.028 mb i que abraça les Illes dins el seu radi d'acció. Les Balears estan afectades per vents terrals força càlids i secs. En alçària les altres pressions subtropicals dominen sobre la península Ibèrica i la Mediterrània occidental.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà a l'horabaixa a intervals de niguls. Temperatura sense grans canvis i vent fluix, de ponent, que girarà a tramuntana moderada. Màx. 27º; mín. 19º. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà l'horabaixa a intervals de niguls. Temperatura sense canvis importants i vent entre fluix i moderat, de ponent, i brises. Màx. 32º; mín. 16º. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura amb pocs canvis i vent entre fluix i moderat, de ponent, Màx. 32º; mín. 16º. Eivissa i formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura amb pocs canvis i vent entre fluix i moderat, de ponent, Màx. 32º; mín. 20º.

Estat de la mar: Marejol i àrees de maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els denou i els vint-i-un graus.

Tendència per als pròxims dies: Intervals forts de tramuntana al nord. Dimarts, hi haurà intervals de niguls.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 26'6 20'8
Eivissa 28'8 19'1
Maó 26'1 19'8
Lluc 25'7 13'0
Sant Llorenç 27'9 17'8

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.