cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

Lleuger a moderat descens tèrmic

En superfície s'observa una important depressió al nord-oest de les illes Britàniques, amb menys de 986 mb al seu centre. Un nucli depressionari secundari, associat a l'anterior, se situa a prop de la costa gallega. Els vents sobre la major part de la península Ibèrica són del sud-oest. Les Illes Balears tenen pressions lleugerament superiors a les normals. En alçària, a la topografia de 500 mb s'observa una depressió tancada entre els Alps i el sud-est de França.
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent entre fluix i moderat, de ponent i mestral. Mallorca: hi haurà intervals de niguls. Lleuger a moderat descens tèrmic i vent entre fluix i moderat, de ponent. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà a cel ennigulat a la tarda. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent entre fluix i moderat, de ponent.
Estat de la mar: Marejol a tota la costa. Visibilitat horitzontal bona o regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels setze graus.
Tendència per als pròxims dies: Alternança de niguls i clarianes. Divendres, hi haurà intervals de niguls i augmentarà durant la tarda a cel molt ennigulat, amb possibilitat de precipitacions dèbils al nord de les Illes.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 24'4 13'9
Aeroport 21'8 10'4
Eivissa 22'4 15'4
Maó 21'2 13'8
Lluc 23'8 17'2
Sant Llorenç 26'0 14'1
Pollença 25'3 14'8
Porreres 24'1 14'0

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.