algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Lleuger ascens tèrmic

L'anticicló subtropical continuarà afectant de ple tota la Península i la Mediterrània occidental. L'ambient serà molt suau i la temperatura màxima assolirà els vint graus. La inversió tèrmica farà que es formin nombrosos bancs de boira durant la matinada i primeres hores del matí.
Situació prevista a les Illes: Menorca: predomini de cel poc ennigulat, amb bromes i possibilitat d'algun banc de boira de matinada. Temperatura en lleuger ascens i vent fluix, de tramuntana. Màx, 17º; mín, 10º. Mallorca: predomini de cel poc ennigulat amb bromes i bancs de boira de matinada. Temperatura una mica més alta i vent fluix i variable amb predomini de ponent. Màx, 18º; mín, 7º. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat amb bromes i possibilitat d'algun banc de boira de matinada. Temperatura en lleuger ascens i vent fluix i variable amb predomini del ponent. Màx, 19º; mín, 10º.
Estat de la mar: Mar arrissada i àrees de marejol a tota la zona. Mala visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels quinze graus.
Tendència per als pròxims dies: Bon temps de finals de tardor, amb sol i amb boires. Temperatura força agradable. Dimarts, hi predominarà el cel poc ennigulat amb bromes i bancs de boira de matinada.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 18'0 09'9
Aeroport 18'4 04'8
Eivissa 20'8 10'9
Maó 19'4 11'0
Lluc 18'8 28'5
Porreres 20'7 07'2
Sant Llorenç 20'7 08'1

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.