muy nuboso
  • Màx: 17.17°
  • Mín: 11.35°
16°

Pluja localment forta

Temps força inestable a les Illes amb cel molt ennigulat i precipitacions moderades i generals. Temperatura en clara baixada.
Situació prevista a les Illes: Menorca: cel molt ennigulat amb pluges i ruixats localment moderats o forts. Temperatura en moderat descens i vent moderat, de tramuntana, amb intervals forts. Màx. 18º; mín. 14º. Mallorca: cel molt ennigulat amb pluges i ruixats, moderats en general, però que localment poden ser forts i anar acompanyats de tempesta. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent moderat, de tramuntana i de gregal, amb intervals de fort. Màx. 21º; mín. 13º. Eivissa i Formentera: cel molt ennigulat amb pluges i ruixats moderats que localment poden ser forts i anar acompanyats de tempesta. Lleuger a moderat descens tèrmic i vent moderat, de gregal, amb intervals forts. Màx. 21º; mín. 16º.
Estat de la mar: Maror i forta maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal reduïda per moments. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els devuit i els denou graus.
Tendència per als pròxims dies: Restes d'inestabilitat. Divendres, hi haurà intervals de niguls amb ruixats ocasionals dèbils a moderats. La temperatura serà una mica més baixa i el vent bufarà moderat, de tramuntana i de gregal. Dissabte, hi haurà intervals de niguls. La temperatura patirà un lleuger ascens i el vent bufarà entre fluix i moderat, de tramuntana i de gregal. Diumenge, hi haurà intervals de niguls. Temperatura sense canvis o una mica més alta i vent entre fluix i moderat, de llevant.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 23'8 18'9
Aeroport 24'0 19'0
Eivissa 24'4 18'7
Maó 21'6 18'1

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.